Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB’den Defne Devlet Hastanesi’ne 25 Tekerlekli Sandalye

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği projelerle engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya hedefliyor.
HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ihtiyaç sahibi bireyler için iki adet tekerlekli sandalye ve bir adet özel hasta yatağını teslim etti. Bu bağlamda, ekipler ihtiyaç duyan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ve yatağı bizzat ulaştırdı.


Ayrıca, Defne Devlet Hastanesi’ne 25 adet tekerlekli sandalye bağışı gerçekleştirildi. Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Barış Kavvasoğlu, bağışlanan tekerlekli sandalyelerin hastane için büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, bu destekten dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkürlerini iletti.
Bu tür sosyal sorumluluk projeleri, HBB’nin engelli vatandaşlara olan duyarlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Belediye, engelli bireylerin topluma daha aktif bir şekilde katılımını sağlamak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarına aralıksız devam edecek.