Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet Hünkaroğlu

RIZA HOCA

Rıza Hoca, “Maç öncesi oynadığımız dört maçta da kazanamadık, bunda benim de hatalarım var,” dedi. Aslında, doğru bir ifade kullanmış; böyle büyük bir hocaya bu yakışır. Saygı duyduğum Rıza Hoca, Kayseri maçına sağ kanadı değiştirerek başladı: Kerim ve Strandberg. Ancak, Rivas ve Strandberg ikilisi daha etkili bir tercih olabilirdi. Rivas’ın sağ bek oynadığını bilmen gerekirdi.

İlk yarıda rakip, soldan etkili geldi ve Strandberg, Kerim’e destek olamadı. Zaten Kerim, maç eksiği olan ve tam hazır olmayan bir futbolcuydu. İlk yarıda iki farkla soyunma odasına gitmemiz işten bile değildi.

Orta saha konusunda size hak veriyorum, saygıdeğer hocam; yaratıcı bir oyuncumuz yok! Maça 4-5-1 sistemiyle çıkmanız doğru bir tercih, ancak sol kanatta Fernandes’i kullanmamanızın mutlaka bir nedeni vardır.

Puanlarımızın 3 olması önemli değil; rakiplerle aramızda iki-üç maçlık bir galibiyet farkı var. Ancak oyuna asılmıyoruz; gol attığımızda veya yediğimizde dağılıyoruz, oyunu kontrol edemiyoruz. İki stoperimiz, Kilama ve Calvo, oyun disiplininden çabuk kopuyorlar.

İleride, Aboubakar’ı başta değil, sonra oyuna alarak Strandberg ile başlamayı deneyebilirdiniz. Neticede takımı oturttunuz ve artık tanıyorsunuz. Saygılı bir şekilde fikirlerimi belirttim; inanıyorum ki biraz silkinseniz, daha agresif olup takımı ateşlerseniz her şey değişir.

Elbette seyircimizin olmaması bir handikap! Ancak, siz büyük bir futbol adamısınız; takımı sırtlayıp ayağa kaldıracağınıza inanıyorum, Rıza Hoca…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER