Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Hatay’a geldi. Özel, öğleden sonra Defne Belediyesi’ni ziyaret edecek. Ziyaret öncesinde, Özçelik-İş Sendikası üyeleri, taleplerini duyurmak amacıyla pankartlarla karşılamaya katıldı.
Sendika İşçileri Seslerini Duyurmak İstedi
Özçelik-İş Sendikası üyeleri, çalışma koşulları ve haklarıyla ilgili sorunlarını duyurmak amacıyla Özgür Özel’in Hatay programına denk gelen saatlerde bir araya geldi. İşçiler, ellerinde taleplerini içeren pankartlarla Özel’i karşıladı.
Sendika temsilcileri, yaşadıkları sıkıntıları ve beklentilerini CHP Genel Başkanı’na iletmek istediklerini belirterek, yetkililerden destek beklediklerini ifade etti.
Özel’in Hatay programı kapsamında Defne Belediyesi ziyaretinin yanı sıra farklı ilçelerde de görüşmeler yapması bekleniyor. Ziyaretin ayrıntıları ve sendika işçilerinin taleplerine yönelik açıklamalar gün içinde netleşecek.