Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Flash Haber TV’nin Satış İhalesi 17 Eylül’de Gerçekleşecek

Pozitifbank, Payfix Ödeme Kuruluşu ve Flash Haber TV’nin sahibi Erkan

Pozitifbank, Payfix Ödeme Kuruluşu ve Flash Haber TV’nin sahibi Erkan Kork, 17 Mart tarihinde “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “7258 sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Bu gelişmelerin ardından, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından adı geçen kurumlara el konuldu.

TMSF, el koyduğu kurumlar arasında yer alan Flash Haber TV’yi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. Satış işlemi, kapalı zarf ve açık artırma yöntemiyle yapılacak. İhaleye teklif vermek isteyenler, 16 Eylül tarihine kadar başvurularını iletebilecek.

İhale, 17 Eylül saat 14:00’te TMSF’nin Esentepe’de bulunan merkez binasında gerçekleştirilecek. Eğer ihalede pazarlık usulüne geçilirse, bu süreç 19 Eylül’de aynı yerde ve saatte devam edecek.