Antakya-İskenderun Yolu üzerinde, MKÜ kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir vatandaş yaralandı. İddiaya göre, kırmızı ışıkta geçen araca çarpmamak için manevra yapan bir araç, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.
Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden ekipler, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak gerekli kurtarma çalışmalarını başlattı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, kısa sürede yaralı vatandaşı araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Trafik ekipleri, kazanın ardından bölgede güvenlik önlemlerini alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı.
Yetkililer, sürücüleri ve vatandaşları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

