CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki yönetim değişikliği sonrası binaya kayyum olarak giren Gürsel Tekin ve beraberindekiler ile partililer arasında arbede yaşandı. CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu polis müdahalesi sırasında biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
CHP İstanbul İl Başkanlığı binası önünde yaşanan gerginlikte, mevcut yönetimin görevden alınmasının ardından kayyum olarak atanan Gürsel Tekin ve beraberindekiler polis eşliğinde binaya girdi. Bu sırada çıkan arbedede CHP Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Mullaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kayyum sıfatıyla Gürsel Tekin polis eşliğinde binamıza girdi. Partililere ve milletvekillerine doğrudan biber gazı sıkıldı. Ben ve birçok arkadaşım müdahaleden etkilendik, vücudumuzda yanıklar oluştu. Şu an tedavim hastanede devam ediyor, sağlık durumum iyi” ifadelerini kullandı.
Mullaoğlu, açıklamasında ayrıca, CHP’nin halkın partisi olduğunu vurgulayarak, “Ne baskınız ne de kayyumlar bizi susturabilir” dedi.

