Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne Barış Korosu’ndan Sonbahara Melodilerle Merhaba

Defne Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Antakya Defne Barış Korosu, sanatseverleri

Defne Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Antakya Defne Barış Korosu, sanatseverleri müziğin büyülü atmosferinde buluşturacak anlamlı bir etkinliğe hazırlanıyor.

Güz Konseri, 19 Eylül Cuma günü saat 19.30’da Çekmece Mahallesi Kültür Sanat Çarşısı’nda gerçekleşecek. Defne Belediyesi tarafından organize edilen konser, şef Mert Tataş yönetiminde sahne alacak. Gecenin sunuculuğunu ise Öznur Özkan üstlenecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Müziğin birleştirici gücüyle dolu unutulmaz bir akşam için hepinizi konserimize bekliyoruz. Bu özel etkinlikte, sonbaharın ruhunu birlikte hissedecek, dostluk ve sanatın gücünü paylaşacağız,” denildi.

Her yaştan müzikseverin davetli olduğu konser, hem amatör hem de profesyonel müzik tutkunlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. Gecede, Barış Korosu’nun zengin repertuvarından seçilen eserlerle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatılması bekleniyor.

🎶 Tarih: 19 Eylül Cuma
🕢 Saat: 19.30
📍 Yer: Çekmece Mahallesi Kültür Sanat Çarşısı
🎤 Şef: Mert Tataş
🎙️ Sunucu: Öznur Özkan