Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 Ekim 2025 tarihinde Dörtyol Mehmet Akif İlkokulu öğrencilerine yönelik özel bir eğitim programı düzenledi.
“Trafik Dedektifleri Eğitimi” ve “Kişisel Güvenlik” başlıkları altında gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere trafik kuralları, okul çevresinde güvenli hareket etme ve olası tehlikelerden korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Eğitim kapsamında çocukların günlük yaşamda karşılaşabilecekleri risklere karşı farkındalıklarının artırılması hedeflendi. Polis ekipleri, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak bilgilerini pekiştirmelerine de fırsat sağladı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, benzer eğitimlerin önümüzdeki dönemde de farklı okullarda devam edeceğini duyurdu.


