Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belen İlçe Müftülüğü’nden Anlamlı Etkinlik

Belen İlçe Müftülüğü, Fatih Camii’nde düzenlenen “Yetim Buluşması” etkinliğiyle anlamlı

Belen İlçe Müftülüğü, Fatih Camii’nde düzenlenen “Yetim Buluşması” etkinliğiyle anlamlı bir organizasyona imza attı. Program, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı bir atmosferde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu ve eşi Ayşecan Topçu, Belen İlçe Müftüsü Hamza Köse, din görevlileri ile öğrenciler katıldı.
Program kapsamında yetim öğrencilerin eğitimlerine destek amacıyla okul üniforması ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Katılımcılar, manevi bir ortamda buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Etkinlik, yapılan duaların ardından toplu yemek ikramıyla son buldu. Belen İlçe Müftülüğü yetkilileri, bu tür programların “Yetimler bizim emanetimizdir” anlayışını güçlendirdiğini belirtti.