Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da bin 372 konut için kura heyecanı

Hatay’da yapımı tamamlanan konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek. Antakya ve

Hatay’da yapımı tamamlanan konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek. Antakya ve Defne ilçelerinde hayata geçirilen projeler kapsamında toplam 1.372 konut, noter huzurunda yapılacak kura çekimleriyle hak sahiplerini bulacak.

Defne ilçesinde ise Defne 4/5 Projesi kapsamında Çekmece Mahallesi’nde tamamlanan 1.076 konutun kura çekimi, saat 10.00’da noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Antakya ilçesinde yürütülen Antakya 16 – Etap 7 Projesi kapsamında Odabaşı ve Kavaslı mahallelerinde inşa edilen 296 konutun kura çekimi, saat 15.00’te yapılacak.

Yetkililer, kura çekimlerinin şeffaflık ve adalet ilkeleri doğrultusunda noter denetiminde yapılacağını vurgularken, hak sahiplerinin belirtilen saatlerde kura programlarına katılım sağlamalarının önem taşıdığını ifade etti.