Hatay’ın Antakya ilçesinde beton mikseri ile motosikletin karıştığı feci kazada 13 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Antakya’ya bağlı Küçükdalyan Mahallesi’nde bulunan Müze Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.D. yönetimindeki 34 FEE 246 plakalı motosiklet, seyir halindeyken beton mikseriyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet mikserin altına girerken, sürücü İ.D. ile motosiklette yolcu olarak bulunan 13 yaşındaki Esat D. ve M.D. ağır yaralandı.
L
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı halde bulunan Esat D.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak küçük çocuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazada yaralanan diğer iki kişinin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, kazaya karışan beton mikserinin sürücüsünü gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
