Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dörtyol polisi uyuşturucu tacirlerine darbe vurdu

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda iki

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.V.Y. ve B.Y.’yi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki çalışmaların ardından şüphelilere ait iş yeri ile araçlarda arama gerçekleştirildi.

Aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheliler olay yerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.V.Y. ve B.Y., güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının ilçede kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.