Hatay’ın Defne ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil aydınlatma direğine çarptı. Kaza anı çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, Defne ilçesine bağlı Orhanlı Mahallesi çevre yolunda yaşandı. D.G. yönetimindeki 31 ACF 290 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan sürücü D.G. ile yolcu H.K. hafif şekilde yaralandı.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi harekete geçti. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, otomobilin kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde aracın hızla savrularak direğe çarptığı ve kazanın bir anda gerçekleştiği görüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
