Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun Limanı’nda feci iş kazası: Bir işçi hayatını kaybetti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Atakaş Limanı’nda meydana gelen iş kazasında

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Atakaş Limanı’nda meydana gelen iş kazasında bir işçi yaşamını yitirdi.

İddialara göre olay, 19 Ocak Pazartesi akşamı saat 22.00 sıralarında liman sahasında yaşandı. Soğuk hava nedeniyle üşüdüğü belirtilen Ahmet Şit adlı işçi gemi ambarında kenara çekilerek çuvallara sarılı şekilde uykuya daldı. Ancak limanda yükleme çalışmaları sırasında forklift (yük kaldırma aracı) kullanan başka bir işçi, şahsı fark edemeyerek üzerinden geçti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde işçinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hayatını kaybeden işçi için sosyal medyada taziye mesajları paylaşılırken, sevenleri ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Antakya Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz