Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya ilçesinde yürütülen yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında saha incelemelerinde bulundu.
Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Vali Masatlı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Cumhuriyet, Emek ve Aksaray mahallelerinde yapımı süren projeleri yerinde inceledi. Söz konusu alanlarda toplam 4 bin 320 konut ile 565 dükkânın inşa edildiği belirtildi.

İncelemeler sırasında mahallelerde devam eden altyapı çalışmalarını da denetleyen Masatlı, yetkililerden projelerin ilerleyişi ve mevcut durum hakkında bilgi aldı.
Vali Masatlı’nın, kentsel dönüşüm çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda tamamlanması ve vatandaşların güvenli konutlara en kısa sürede kavuşması yönünde hassasiyet gösterdiği ifade edildi.

