Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Depremzede bilardocunun başarısı

Depremden sonra Fatsa’daki dostlarının yanına sığınan hemşerimiz Murat Kavi (Gavur),
Ünye, Fatsa, Giresun ve Orta Karadeniz 3 Bant Turnuvası’nda şampiyon oldu.

Depremden sonra Fatsa’daki dostlarının yanına sığınan hemşerimiz Murat Kavi (Gavur),
Ünye,

Hatay bilardo camiasında “Gavur” lakabıyla tanınan hemşerimiz Murat Kavi, üç yıldır yaşamakta olduğu Fatsa’da düzenlenen üç bant bilardo şampiyonasında çekişmeli maçlar sonunda şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Hemşerimiz, kendisine telefonla ulaşan muhabirimize Antakya’yı çok özlediğini; ancak Fatsalı dostlarının kendisini hiç yalnız bırakmadıklarını, kendisini evinde hissettirmek için ilk günden bu yana ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını dile getirdi.

Depremden önce Hatay’da ve Türkiye genelinde düzenlenen üç bant turnuvalarında çeşitli dereceler elde ettiğini söyleyen Murat Kavi, Fatsa’da düzenlenen turnuvada şampiyon olmasının kendisi için ayrı bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, Fatsalılara misafirperverlikleri ve dostlukları için teşekkür etti.