Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Antakya’da kapkaççıya geçit vermedi! o anlar kameralara yansıdı

Hatay’da elinde taşıdığı para dolu çantayı sinsice kendisine yaklaşan kapkaççıya kaptırmayan kuyumcu İsmail Cabiroğlu’nun o anları kameraya yansıdı. Kapüşonlu kapkaççının saldırısından kurtulup metrelerce peşinden koşan Cabiroğlu, “Yakalayamadığım için çok pişmanım keşke yakalayabilseydim” dedi.

Hatay’da elinde taşıdığı para dolu çantayı sinsice kendisine yaklaşan kapkaççıya

Antakya’da sabah saatlerinde kapkaç girişimi

Antakya ilçesinde esnaf olan İsmail Cabiroğlu, 40 yıldan fazla süredir kuyumculuk yaparak geçimini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü aracıyla iş yerine gelen Cabiroğlu, aracını park ettikten sonra içi para dolu iş çantasıyla kuyumcu dükkana gitmek için harekete geçti.

Cabiroğlu, iş yerine ulaşmasına metreler kala daha önce hiç görmediği bir şahıs tarafından kapkaça uğradı. Elindeki para dolu çantayı kapkaççıya kaptırmayan Cabiroğlu, şahsı koşarak yakalamak istese de başarısız oldu.

Kovalamaca anbean kameraya yansıdı

Kuyumcu Cabiroğlu’nun aracını park edip, el çantasıyla iş yerine yürüdüğü esnada kapkaççının saldırısına uğradığı ve şahsı yakalamak için metrelerce kovaladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kapkaçının peşinden koştuktan sonra iş yerine gelen Cabiroğlu, kapkaççıdan şikayetçi oldu. Cabiroğlu’nun şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, kapkaççıyı kısa sürede yakalamayı başardı.

“Keşke yakalayabilseydim” dedi

Kendisine saldıran kapkaççının serbest kalmasına tepki gösteren Cabiroğlu, yaptığı işi beceremediği için kapkaççının serbest bırakılmasının mükafat olduğunu söyledi.

“İş yerine doğru gelirken arkadan sinsi sinsi yaklaşarak kapkaççılığa teşebbüs etti ama çantayı alamadı, bende peşinden koştum ama maalesef yakalayamadım” dedi.

Para dolu çantayı çalmaya çalışan kapkaççının mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldığını söyleyen kuyumcu İsmail Cabiroğlu, 40 yılı aşkın meslek hayatını anlatarak yaşadığı olaya tepki gösterdi.