Saraykent Mahallesi’nde faaliyet gösteren markette meydana gelen olayda, açık kapıyı fırsat bilen fare hızla içeri girdi. Durumu fark eden çalışanlar ve müşteriler büyük bir şaşkınlık yaşarken, markette kısa süreli panik ortamı oluştu.
Market çalışanları, fareyi yakalamak için çekpas ve süpürgelerle müdahalede bulunmaya çalıştı. Ancak hızla hareket eden fare, bir süre yakalanamadı. Özellikle kadın çalışanların yaşadığı panik anları dikkat çekti.
O anlar marketin güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde çalışanların fareyi yakalayabilmek için adeta zamanla yarıştığı, müşterilerin ise korku ve şaşkınlık içinde market içinde sağa sola yöneldiği görüldü.
Kısa süreli kargaşanın ardından fare marketten uzaklaştırılırken, olay herhangi bir yaralanma yaşanmadan kontrol altına alındı.
