Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan İbrahim Gül umre yolculuğuna çıktı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Umre ibadetini yerine getirmek üzere dört kardeşiyle birlikte kutsal topraklara uğurlandı. Manevi yolculuğu öncesinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Gül, duygu ve düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Umre ibadetini yerine getirmek üzere

Umre ziyaretine kardeşleriyle birlikte çıkmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gül, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Rabbimizin davetine icabet ederek, dört kıymetli kardeşimle birlikte mübarek Umre yolculuğuna çıkmış bulunuyoruz. Kutsal topraklarda kardeşlerimle birlikte bulunmanın, aynı safta ibadet etmenin ve aynı dualara amin demenin huzurunu yaşayacağız. Bu mübarek yolculuğun bizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Başkan Gül, başta Belen halkı olmak üzere tüm dostlarını dualarında unutmayacağını belirterek, yapılan ibadetlerin kabul olmasını temenni etti. Gül, “Rabbim yapılan ibadetleri kabul eylesin, isteyen herkese bu mukaddes toprakları ziyaret etmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Belen’de vatandaşlar da Başkan İbrahim Gül’ün kutsal topraklarda yapacağı ibadetlerin kabul olmasını dileyerek, hayırlı yolculuk temennisinde bulundu.