Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere eğitim fırsatı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), gençlere ve eğitime yönelik projeleri kapsamında LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için yaz dönemi ücretsiz kurs programını sürdürüyor. Belediye, öğrencilerin sınav sürecine daha donanımlı hazırlanabilmesi amacıyla eğitim desteklerini bu yıl da devam ettiriyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), gençlere ve eğitime yönelik projeleri kapsamında

Destek Eğitim Merkezi bünyesinde uzman öğretmen kadrosuyla yürütülen programda, 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz hazırlık kursları düzenleniyor. Antakya’da LGS ve YKS, İskenderun’da ise yalnızca YKS öğrencilerine yönelik planlanan kurslar kapsamında öğrencilere akademik destek sağlanacak.
Ücretsiz servis imkânının da sunulduğu kurslara kayıt sürecinin 13 Haziran’da başladığı ve 30 Haziran’da sona ereceği bildirildi.
Başvurular, adayların akademi.hatay.bel.tr adresi üzerinden erişebilecekleri başvuru formunu eksiksiz doldurmalarıyla gerçekleştiriliyor.
HBB yetkilileri, söz konusu eğitim programıyla öğrencilerin sınavlara daha bilinçli ve sistemli şekilde hazırlanmasının hedeflendiğini belirtiyor.