Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Çerçeve Yasa’ya Hatay’dan iki “ret” oyu

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen ve kamuoyunda “Çerçeve Yasa” olarak bilinen kanun teklifine Hatay milletvekilleri Adnan Şefik Çirkin ile Servet Mullaoğlu “ret” oyu verdi.

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen ve kamuoyunda “Çerçeve Yasa” olarak bilinen

Terörsüz Türkiye” sürecinin hukuki çerçevesini oluşturması amacıyla hazırlanan Milli Dayanışma ve Toplumsal bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda milletvekillerinin oyuna sunuldu.”

Açıklanan oylama listesine göre İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin ile Yeni Parti Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, teklife karşı oy kullandı.

Hatay’dan iki milletvekilinin “ret” yönündeki tercihi dikkat çekerken, teklif üzerindeki görüşmeler ve siyasi tartışmaların devam etmesi bekleniyor.