Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Beton döken mikser sürücüsünün cezası belli oldu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde çevre kirliliğine neden olan beton mikseri sürücüsüne ağır para cezası uygulandı. Yola beton döküldüğü yönündeki vatandaş ihbarını değerlendiren zabıta ekipleri, sürücüyü tespit ederek 191 bin 867 TL idari para cezası kesti.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde çevre kirliliğine neden olan beton mikseri sürücüsüne

Olay, Samandağ’da meydana geldi. İddiaya göre bir beton mikserinden yola beton dökülerek çevre kirletildi. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Samandağ Belediyesi zabıta ekipleri, bölgede yaptıkları inceleme sonucunda beton mikserini ve sürücüsünü tespit etti.

Çevreyi kirleten sürücüye 191 bin 867 TL tutarında idari para cezası uygulanırken, belediye ekipleri kent genelindeki denetimlerin sürdürüleceğini bildirdi.

Samandağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, daha temiz, güvenli ve yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda çevreye yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi. Açıklamada ayrıca vatandaşlardan gelen ihbar ve bildirimlerin titizlikle değerlendirilmeye devam edileceği ifade edildi.