Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Hüseyin Yayman’dan Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı’na kritik ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı’nı ziyaret ederek kültürel mirasın korunması, kültür-sanat çalışmaları ve kurumlar arası iş birliği konularını görüştü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, kültür ve sanat odaklı temasları kapsamında Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Hüseyin Yayman ve beraberindeki heyet; Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Esma Ersin ile Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kültür ve Sanat Politikaları Masaya Yatırıldı

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede; toplumsal kültürel mirasın korunması, kurumlar arası iş birliği imkânları ve kültür-sanat alanında yürütülen çalışmalar ele alındı. Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak Alevi-Bektaşi kültürünün yaşatılması ve toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi yönündeki temasların önemine vurgu yaptı.

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilerek Hüseyin Yayman ve beraberindeki heyete samimi sohbetleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür edildi