Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Hatay’da dereye düşerek hayatını kaybeden çocuk defnedildi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde dereye düşerek yaşamını yitiren 12 yaşındaki Cihan Basatemir, düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde dereye düşerek yaşamını yitiren 12 yaşındaki Cihan

Cihan Basatemir için Özerli Mahallesi Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı törende ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, duygu dolu anlar da yaşandı.

Cenaze törenine Dörtyol Kaymakamı Mehmet Keklik, Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç ve Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinçsever Kalkan da katıldı. Protokol üyeleri, acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Kılınan cenaze namazının ardından 10 yaşındaki Cihan Basatemir, Özerli Mahallesi Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.