Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dıarra Kulübünde Kaldı

Hatayspor’un, bir süredir ilgilendiği

Hatayspor’un, bir süredir ilgilendiği Senegalli Lamine Diarra ile anlaşmaya çok yakın olduğu bir sırada kulübü Elazığspor devreye girdi ve bu futbolcuyu kadrosunda tutmayı başardı.
Güvenilir kaynaklara göre, Diarra’nın geçtiğimiz hafta içinde Hatayspor’la sözleşme imzalaması beklenirken kulübünün son anda devreye girmesi anlaşmayı bozdu. Bordo-Beyazlı ekibin anlaşmasına rağmen son anda alamadığı 1 kez Senegal Milli Takım formasını giydi, 35 yaşında, 1,75 boyunda,71 kg ağırlığında, mevkisi ise forvet.
Forvet oynayan Diarra, 2012 yılında Türkiye’ye geldi, 6 sezondur Türkiye liglerinde top koşturuyor, Spor Toto 1.Lig’i iyi tanıyan bir yabancı. Diarra, bugüne kadar Elazığspor, Antalyaspor ve Göztepe formalarını giydi, 6 sezon önce Partizan-Belgrad takımı futbolcusuydu.
Senegalli Diarra, bugüne kadar ülkesinde ve Türkiye’de olmak üzere toplam 200 resmi maçta forma giydi, rakip ağlarda toplam 86 golü bulunuyor.
Hatayspor’un ilgilendiği ancak son anda almadığı öğrenilen Diarra, geçen sezon Elazığspor formasıyla 17 maçta 8 gol attı, iki sezon öncesinde ise sadece 12 maçta forma giydi , attığı gol sayısı ise sadece 2 gol.
-Cemil Yıldız-