Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

ADD Hatay’da yönetim değişti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Hatay Şubesi’nde gerçekleştirilen genel kurul, önemli

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Hatay Şubesi’nde gerçekleştirilen genel kurul, önemli bir görev değişimine sahne oldu. Uzun yıllardır derneğin başkanlığını yürüten Doç. Dr. Kezban Kuran görevini, geçmiş dönem Hatay Barosu Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Cihat Açıkalın’a devretti.

Genel kurula, ADD Genel Merkez yöneticileri de katılarak sürece destek verdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İlişkiler ve İktisadi İşlerden Sorumlu Özgür Çınar’ın da hazır bulunduğu genel kurulda, kurultay delegesi Onur Dönmezer divan kurulunda görev aldı.

Görev süresi boyunca derneğe önemli katkılar sunduğu belirtilen Doç. Dr. Kezban Kuran ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edilirken, yeni başkan Cihat Açıkalın ve ekibine güçlü bir güven mesajı verildi. Katılımcılar, Açıkalın’ın hukukçu kimliği, baro başkanlığı deneyimi ve kamuoyundaki birikimiyle derneğe yeni bir ivme kazandırmasının beklendiğini ifade etti.

Genel kurulda yapılan konuşmalarda, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılık vurgusu öne çıkarken, yeni yönetimin özellikle gençlerle daha güçlü bağ kurması, toplumsal farkındalık çalışmalarını artırması ve derneğin etkinliğini daha geniş kitlelere ulaştırması yönünde temenniler dile getirildi.

“Görev hayırlı olsun” mesajı

Görevi devralan Av. Cihat Açıkalın ve yeni yönetime başarı dilekleri iletilirken, dernek üyeleri ve katılımcılar yeni dönemin Hatay’da Atatürkçü düşüncenin daha güçlü temsil edileceği bir süreç olacağına inandıklarını belirtti. Genel kurul, birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Yeni yönetimin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği çalışmalar ve projeler merakla bekleniyor.