Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağaç Katliamına HAMOK Sessiz Kalmadı

Hatay Akademik Meslek Odaları

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyonu (HAMOK) Antakya Atatürk Parkında yapılan izinsiz uygulama ve ağaç kesimine ilişkin yaptığı suç duyurusu neticesinde sorumlular hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Antakya Atatürk Parkında bulunan ağaçlar iş makineleri ile kesilmiş gelen tepkiler sonrası ağaç kesimi durdurulmuştu. Konuya ilişkin HAMOK dönem sözcüleri olan Serkan Koç ve İnal Büyükaşık Koruma Kuruluna yapılan ağaç katliamı hakkında suç duyurusunda bulundu. Kurul yapılan şikâyeti dikkate alarak Antakya Atatürk Parkında yapılan izinsiz uygulama ve ağaç kesimine ilişkin yasal işlem başlatılarak savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

HAMOK dönem sözcüleri Serkan Koç ve İnal Büyükaşık tarafından ise konuya dair bilgilendirme açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada; “HAMOK dönem sözcüleri olarak Atatürk Parkında yapılan izinsiz uygulama ve ağaç kesimine ilişkin koruma kuruluna yazdığımız şikayet sonucunda kurul sorumlular hakkında yasal işlem başlatılmış ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. “ifadeleri kullanıldı. -İlyas Yiğit –