Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Taşyürek’e çiçekli karşılama

Futbol sahalarının beyefendi teknik

Futbol sahalarının beyefendi teknik direktörlerinden Ahmet Taşyürek, yıllar önce çalıştırdığı Kırıkhanspor’un sahasına geri dönüşünde çiçeklerle karşılandı. Şu anda Kahramanmaraş İstiklalspor’u çalıştıran ve şampiyonluk mücadelesi veren Taşyürek, K.M. İstiklalspor’un maçlarını Kırıkhan’da oynamasının açıklanmasının ardından bu sahada Turgutluspor ile karşılaştı.

Ahmet Taşyürek, bir dönem Kırıkhanspor’u çalıştırarak büyük başarılar elde etmiş ve hem başarısı hem de beyefendi kişiliğiyle iz bırakmıştı. Yıllar sonra Kırıkhan’a bu kez K.M. İstiklalspor’un teknik direktörü olarak dönen Taşyürek, Kırıkhanspor taraftarları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Vefalı Kırıkhansporlular, Taşyürek’e olan sevgilerini şu şekilde ifade ettiler:
“Kırıkhanspor’umuzun 3. lige çıkmasında emeği geçen eski başkanlarımız Ali Tekin, Mehmet Öztürk ve yalnız taraftar Mustafa Karakuş, ahde vefa örneği göstererek eski teknik direktörümüz Ahmet Taşyürek’i çiçeklerle karşıladılar. Kahramanmaraş İstiklalspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek’e hoş geldin diyoruz ve Turgutluspor karşılaşmasında başarılar diliyoruz.”

Ahmet Taşyürek’in takımı K.M. İstiklalspor, anılan maçta Turgutluspor’u 4-0 yenerek büyük bir galibiyet elde etti.