Türk havacılığının genç markalarından AJet, 24 Ağustos’ta gerçekleştirdiği uçuş ve taşıdığı yolcu sayısıyla kuruluşundan bu yana en yüksek rakamlara ulaştı. Şirketin Genel Müdürü Kerem Sarp, “Bu sadece bir rekor değil, AJet’in yükselişinin güçlü bir habercisi” dedi.
Sarp, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 24 Ağustos Pazar günü 503 seferle 88 bin 462 yolcunun taşındığını belirterek, bu rakamların 31 Mart 2024’te gerçekleştirilen ilk uçuştan bu yana ulaşılan en yüksek değerler olduğunu vurguladı.
AJet’in büyüme yolculuğunda önemli bir eşiğin geride bırakıldığını belirten Sarp, “Gençleşen filomuz, genişleyen uçuş ağımız ve dinamik operasyon kabiliyetimizle çok daha büyük hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Bu başarıda emeği olan tüm AJet ailesine ve değerli paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kısa sürede yolcu memnuniyeti ve operasyonel başarı anlamında dikkat çeken AJet, yeni rekorlarla sektördeki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

