Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKİB’de devir teslim

Akdeniz Yaş Meyve Sebze

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nde (AKİB) geçen ay yapılan Genel Kurul sonunda başkanlık el değiştirirken, görev devir teslimi de yapıldı.

Son bir yıldır AKİB Koordinatör Başkanlığı ve 2018 yılından bu yana Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdüren Nejdat Sin, Genel Kurul sürecinde aday olmadı ve hizmet bayrağını kendi isteğiyle devretti.
Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı, TİM Delegesi ve Türkiye Yaş Meyve Sebze Sektör Kurulu üyesi olarak, AKİB ihracat ailesine güç vermeye devam edecek olan Nejdat Sin, Akdeniz’in ihracatını geleceğe taşıyacak yönetim kurullarını tebrik etti.
Nejdat Sin, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin 2021 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda, yeni seçilen kadrolarla, tüm sektör paydaşları ile birlikte uyum içinde hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.
Kongre sürecinde destek veren herkese teşekkür eden Nejdat Sin, şunları kaydetti:
“Her zaman olduğu gibi, bu dönemde de şahsıma desteklerini esirgemeyen Hataylı yaş meyve sebze ihracatçılarının bizlere duydukları güven, Genel Kurul’dan başarıyla çıkmamızda en büyük rolü oynadı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de üretimden hasada, sarartmadan paketlemeye, ambalaj çeşitlerinden pazarlamaya, yeni çeşitlerden trendlere kadar, geniş bir yelpazede sektörümüzün geleceğine yön verecek projeleri hayata geçirecek, Türkiye’nin yaş meyve sebze ihracatında çok daha fazla ihracat yaparak, ülke ekonomimize değer katmaya devam edeceğiz.”
-Cemil Yıldız-