Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP Adayı Yapar: “Kırgınlıkla, küskünlükle yanlış tercih yapmayın”

  AK Parti Antakya

 

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Antakya’nın medeniyetlerine ev sahipliği yaptığını ve şehri yeniden ayağa kaldırmak için yatırım rekorları kıracaklarını belirtti. Yapar, vatandaşları bilgilendirerek, “Makamın değil, halkın adamı olmak için buradayız. 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren Antakya’da yeni bir dönem başlayacak” dedi.

 

6 Şubat depreminin ardından Antakya’yı yeniden inşa etmek için göreve talip olan Yapar, 31 Mart’taki yerel seçimler için destek istedi. AK Partili belediyelerin hizmet odaklı olduğunu vurgulayan Yapar, depremin izlerini hızlıca silmek için çalışacaklarını ve bu çabanın devam edeceğini söyledi.

 

Yapar, vatandaşlara hitaben, adaletli bir belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini ve küskünlük veya kırgınlıkla yanlış tercih yapılmamasını isteyerek, “Oyunuzu mutlaka kullanın, sandıklara da sahip çıkın” çağrısı yaptı. Ayrıca, yerel seçimlerin genel seçimlerden farklı olduğunu belirterek, adayları mukayese edip işi ehil olana vereceklerini ve belediyeyi dar bir zümrenin makamı olmaktan çıkaracaklarını sözlerine ekledi. – İlyas Yiğit –