Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP depremin yıktığı mahalleleri gezdi

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile partili milletvekilleri ve belediye başkanları, parti yöneticileri geçtiğimiz hafta sonunda birçok mahalle yanı sıra Defne ilçesinde yer alan Armutlu ile Elektrik Mahallesi’ne de giderek deprem sonrası ortamı yerinde gözlemledi. Armutlu Mahallesi ziyaretinde AKP heyetini karşılayan mahalle muhtarı Cüneyt Öfkeli deprem sonrası yaşananları, yıkım ve enkaz kaldırma ile yapılan diğer çalışmalar hakkında ilgili heyeti bilgilendirdi.
Muhtar Öfkeli kurmayların bu ziyaretini yazdığı paylaşımında :”Mahalle Sakinlerimizin sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dile getirdim .İnşallah yakın zamanda kalıcı konut çalışmaları hızlanacak ve yerinde dönüşüm için de gerekli yasal izni alacağız. Kıymetli siyasetçilerimize ve yetkililerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Rezerv alanları incelendi
AKP’li heyette yer alan milletvekili Adem Yeşildal da, yaptıkları Armutlu ile Elektrik mahallesi ziyareti sonrası şu paylaşımı yaptı.
“Cumhur ittifakı İl Başkanlarımız Dr.Mustafa Erdoğan ve Mehmet Fevzi Altay, Milletvekilimiz Hüseyin Yayman, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz ve Cumhur İttifakı teşkilatlarımız ile birlikte, Armutlu ve Elektrik mahallelerimizdeki rezerv alanlarında incelemelerde bulunduk.
Defnemizdeki vatandaşlarımızı kalıcı ve güvenli konutlarına yerleştirinceye kadar sahada olmaya devam edeceğiz. “ – Adil yeşildağ-