Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP Hatay hedeflerinden bahsetti

AK Parti Hatay İl

AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi Toplantısı, Yayladağı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda teşkilatın mevcut çalışmalarının değerlendirilmesi ve gelecekteki hedeflerin belirlenmesi gündeme geldi.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, kentte yaşanan depremlerin ardından yapılan iyileştirme çalışmalarına değindi. Erdoğan, “Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen Hatay’ın, AK Parti iktidarında yeniden ayağa kalkacağına inanıyoruz. Seçmenimiz de bu süreçte bize güvenini sürdürüyor,” dedi.

Erdoğan, Merkez ilçe Antakya’nın eski ihtişamlı günlerine geri döneceği yönündeki inancını vurgulayarak, “Atatürk Caddesi’nde yürümek, Habib-i Neccar Camisi ve Ulu Cami’de namaz kılmak, Kapalı Çarşı’dan alışveriş yapmak istiyoruz. Şehirden ayrılan vatandaşlarımızın geri dönüp huzur içinde yaşamasını hedefliyoruz. AK Parti olarak bu bizim hayalimiz,” şeklinde konuştu.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirmesiyle sona erdi.

Toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Salim Çivitcioğlu, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Karasayar, belediye başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.-  Yusuf Cemil Karaçay-