Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP Heyeti mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Antakya Belediye Başkanı İzzettin

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile birlikte Demirköprü ve Melekli Mahalle’lerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Programa, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve parti teşkilatı üyeleri katıldı.
Başkan Yılmaz, yaptığı konuşmada, yaşanan felaket sonrasında şehrin yeniden inşası için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, devletin tüm kurumlarının Antakya için seferber olduğunu vurguladı. Yardımların ve dayanışmanın, şehre umut verdiğini dile getirdi ve devletin destekleriyle Antakya’nın daha güzel bir şekilde inşa edileceğine inandığını ifade etti.
Başkan Yılmaz, bakanların da şehre büyük destek verdiklerini ve çeşitli alanlarda gayret gösterdiklerini belirtti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yeni yaşam alanları için çalışmalar yaptığını, İçişleri Bakanlığı’nın hemşerilerin taleplerini ve barınma ihtiyaçlarını dikkate aldığını, Sağlık Bakanlığı’nın ise vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmak için yeni hastaneler inşa ettiğini vurguladı.
Başkan Yılmaz, şehrin yeniden inşasının bir süreç gerektireceğini, bu süreçte sabır gösterilmesinin önemli olduğunu dile getirdi. Antakya’nın binalardan ziyade insanlarıyla anlam bulan bir şehir olduğunu vurgulayan Yılmaz, insanların desteği ve gayretiyle Antakya’nın tekrar medeniyetler şehri olacağına inancını dile getirdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise yaptığı konuşmada, devletin tüm kurumlarının Hatay’a destek vermek için seferber olduğunu ve şehrin yeniden inşasında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konuşmasını; “Hatay için şahsi özen gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve nezdinde tüm bakanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek bitirdi. –  Adil Yeşildağ-