Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP karalama kampanyasına başladı

CHP Sözcüsü Deniz Yücel

CHP Sözcüsü Deniz Yücel İstanbul’u kaybetmeyi içine sindiremeyen AKP’nin Ekrem İmamoğlu’nu karalama kampanyası başlattığını söyledi.

MYK toplantısından sonra basın mensuplarının karşısına geçen Yücel AKP’nin İstanbul’u yeniden alabilmek için her türlü yola başvurduğunu iade etti. Yücel “içini bir halk otobüsünü stüdyoya çevirmiş, oyuncular ayarlamış, bir senaryo yazmış ve sanki halk otobüsü arıza yapmış, vatandaş mağdur olmuş gibi bir film çekiyor. Amaç ne? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ve Sayın İmamoğlu’nu karalamak.” dedi

İktidarın ekonomi politikasını da eleştiren Yücel emeklilere verilen zammın yükseltilmesini istedi. Yücel şöyle devam etti:

Emeklileri yok sayan, onları açlığa, yoksulluğa mahkum eden anlayışı reddediyoruz. Emeklilere sesleniyorum. Gelin, bu anlayışı sandığa gömelim. Sizlere açlığı, yokluğu ve yoksulluğu reva gören bu anlayışa sandıkta ders verelim. Emekli yakınlarına sesleniyorum. yıllarca emek verip sizleri büyüten, okutan meslek sahibi yapan hayata hazırlayan annelerinize, babalarınıza, büyüklerinize bu yokluk ücretini reva gören anlayışa ‘artık yeter’ diyelim. Biz emeklilerin haklarını savunmaktan, yaşadıkları mağduriyeti dile getirmekten vazgeçmeyeceğiz.

Her zamanki gibi AKP kendi istikbalini ülke istikbalinden önde tutuyor. Merkez Bankası demişken dün politika faizi 250 baz puan arttırıldı ve yüzde 45’e yükseltildi. Ne demişti Erdoğan? Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselmez. Göreceksiniz enflasyon da faizle birlikte düşecek. Bunu defalarca söyledi. En son 14 Mayıs seçimlerinden kısa bir süre önce bir kez daha söyledi. Ne faiz düştü ne enflasyon düştü. Bu sözler söylenirken faiz yüzde 8 buçuktu, enflasyon yüzde 45 buçuk. 9 ayda faiz de enflasyon da düşmedi. Aksine fırladı. Faiz sebep enflasyon sonuç gibi cin fikirleri olan Sayın Erdoğan, ülkeyi batırdı. (Haber Merkezi)