Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP’li meclis üyesine rüşvet suçlaması

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Belediye

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Belediye Meclis Üyesi ve eski İmar Komisyonu Başkanı Süleyman Şenel hakkında ciddi suçlamalar gündeme geldi. Şenel’in, Üngüt Mahallesi’nde bulunan Necat Park Sitesi’nde görevi kötüye kullanma ve rüşvet suçlarıyla suçlandığı ortaya çıktı.

Süleyman Şenel’in eşi Hatice Şenel’in, 154 bin TL’lik arsa payı satın aldığı ve bu taşınmazın değerinin 40 milyon TL olduğu iddia edilirken, bu işlem sırasında rüşvet verildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Ayrıca, Şenel’in imar komisyon başkanı olarak görev yaptığı dönemde kat irtifakı kurulmadan eşine ait arsa payının temlik edildiği ve bu durumun yasalara aykırı olduğu belirtildi.

Şirket tarafından yapılan bina depremlerinde ağır hasar aldığı ve şirketin bu durumu rüşvetle orta hasarlı olarak göstermeye çalıştığı iddiaları da soruşturma kapsamında yer alıyor.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili soruşturmayı derinleştirirken, kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. – Mehmet Durmaz-