Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP’ye 17 transfer

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin 23’üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği basın toplantısında, partilerine önemli bir katılım süreci yaşanacağını duyurdu. Dağ, AK Parti’ye 15 belediye başkanının ve iki milletvekilinin katılacağını, ayrıca görüşmelerin sürdüğünü ve yeni katılımların da olabileceğini belirtti.

Hamza Dağ, açıklamasında, “Bu, partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşımızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanının katılımı olacak. Milletvekili olarak ise iki kişinin katılmasını bekliyoruz. Bugün içinde bazı görüşmeler var,” şeklinde konuştu.

Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, AK Parti’ye katılacak isimlerle ilgili kulislere yansıyan bilgileri paylaştı. Saymaz, İYİ Parti’den istifa eden İstanbul milletvekilleri Ersagun Yücel ve Seyithan İzsiz’in AK Parti’ye katılmasına kesin gözüyle bakıldığını ifade etti. Ayrıca, İYİ Parti’den ayrılan Adana Milletvekili Bilal Bilici’nin de AK Parti’ye geçme ihtimalinin yüzde 50 olduğunu belirtti. Gelecek Partisi’nden Selim Temurci, Nedim Yamalı ve İsa Mesih Şahin’in de AK Parti’ye katılabileceği konuşuluyor. – Volkan İcil-