Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınözü’nde ilginç bir muhtarlık vekaleti devri

Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı

Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Toprakhisar Mahallesi’nde dikkat çekici bir olay yaşandı. Mahalle muhtarı Hasip Aslanoğlu, acil işleri sebebiyle şehir dışına çıkmak zorunda kalınca, durumu ilçe kaymakamlığına bildirerek mevzuata uygun bir şekilde azalardan birini vekil olarak yetkilendirdi.

 

Bu sürecin ilginç kısmı ise Aslanoğlu’nun görevi devrettiği azasına resmi belgeyle teslimatını fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşması ve ardından paylaştığı dikkat çekici mesaj oldu. Hasip Aslanoğlu’nun mesajı şu şekilde:

 

“Saygıdeğer Köy Halkım:

Acil işlerimden dolayı 10 gün süreyle şehir dışında olacağım. İzin aldım. Köye benim kadar eminim sahiplenecek ve ihtiyacınız olduğunda arayabileceğiniz kıymetli HAC ADİL ÖZTÜRK’ü vekil olarak tayin ettim. Telefon numarası:….”

 

Bu mesaj ve yapılan paylaşımlar, köy halkının hem bilgi sahibi olmasını hem de Aslanoğlu’nun köyüne olan bağlılığını göstermesi açısından büyük ilgi topladı. Mahalle sakinleri, Hac Adil Öztürk’ün de görevini en iyi şekilde yapacağından emin olduklarını belirterek, muhtarlarına destek mesajları ilettiler.

 

Hatay’ın bu küçük mahallesinde gerçekleşen bu olay, muhtar ve köylüler arasındaki güçlü bağları bir kez daha gözler önüne serdi. – Yusuf Cemil Karaçay-