Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınözün’de Piyano Resitali

Altınözü ilçesindeki müzik grubunun

Altınözü ilçesindeki müzik grubunun Piyano Resitali alkış topladı. Bölgenin piyano konusunda virtüöz ismi olan ümit Tokgöz’ün Piyano Akademisi öğrencileri 1.dönem sonu konserleri ile Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda muhteşem bir resital gerçekleştirdi.v6-17 yaş arasında öğrencilerin sahne aldığı gecede genç yetenekleri Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Defne Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yurtsever, yazar Derya Arslan ve aileleri ile diğer müziksever konuklar yalnız bırakmadı. Piyano resitali gecesinde kısa konuşma yapan Virtüöz Ümit Tokgöz depremden hemen sonra toplumdaki yarayı iyileştirme adına öğrencileri ile piyano derslerine başladıklarını söyleyerek şöyle devam etti; “Bir süredir çalışmalarımızı sürdürdüğümüz kıymetli öğrencilerim ile sizler için muhteşem bir konser hazırladık. Her biri birbirinden yetenekli olan genç yeteneklerimizi izlediğinizde emin olun bu akşam onlarla bir kez daha gurur duyacaksınız. Üç bölümden oluşan konserimizin ara bölümünde her daim takdir ettiğim kıymetli hocamız Necim Sağıroğlu tarafından Flüt dinletisi sizlerle olacak. Çocuklarınıza müzik konusunda verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

Piyano resitalinde sahne alıp müziğini gerçekleştiren müzisyenler şunlar:
Olivia Çiftçioğlu, Tekin Aras, Öykü Harbalioğlu, Vahab Salmanoğlu, Behrem Ecrin Düzel, Başar Mansuroğlu, Elissa Şahinoğlu, Elif Nur Düzel, Semra Çobanoğlu, Meryem Zehra Çay, Canberk Beyazıt, Sevgi İrini Mansuroğlu, Kosta Bayrakçıoğlu, Buğlem Hena Düzel, Almina Arslan, Miranda Çiftçioğlu, Mehmet Ramazanoğlu, Necim Sağıroğlu,Mariana Çiftçioğlu, Yusuf Beyazıt, Ketrin Bayrakçıoğlu, Fevziye Lemar Ramazanoğlu, Zehra Nur Düzel ve Marissa Çiftçioğlu

Gecenin sonunda da Ümit Tokgöz Piyano Akademisi 1.dönem sonu piyano konseri tüm öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ile son buldu. (Meriç Demiray)