Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altıparmak Ümitli:

“Küskünlükler bir tarafa, 12

“Küskünlükler bir tarafa, 12 final maçımız var. Hepsini kazanarak, şampiyon olmak istiyoruz.”

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, önlerinde, bugünkü Eskişehirspor maçı ile birlikte 12 final maçı bulunduğunu kaydederek, bu maçları kazanmak ve Süper Lig’ çıkmak istediklerini söyledi. Bordo-Beyazlı ekipte göreve başladıktan sonra, Salı günü idmanın bir bölümünü basına açık yaptıran ve açıklamalarda bulunan Mehmet Altıparmak, “Herkesi maça bekliyoruz. Küskünlükleri unutun. 12 Tane final var. Şampiyon olmak istiyoruz. Herkesi maçlara bekliyoruz” dedi.
Hatayspor’un önündeki 12 lig maçı sonrası hak ettiği Süper Lig’e çıkacağını, bu anlamda Bordo-Beyazlı ekibin son 2-3 yılda inanılmaz emekler verdiğini kaydeden Mehmet Altıparmak, şöyle devam etti:
“Hatayspor, bugün 3 puan farkla lider. Takımı bu duruma getiren, mevcut futbolcular. Türkiye Futbol Federasyonu ya da bir başkası bu puanları vermedi. Bu çocuklar, bu futbolcular bunu yarattı. Ara sıra aksamalar olabilir. Önemli olan, işin sonunu getirmektir.
Ben, 1 gol attığım zaman 2. golü düşünürüm. 3.golü attığım zaman da 4. golü atmaya çalışırım. Son 4-5 yılda çalıştırdığım bütün takımlar, ligin en fazla gol atan takımlarıdır. Bende as-yedek yok! Herkes kalbi ile oynayacak.
Lider takıma geldim. Çok iyi oyunculardan kurulu, kaliteli bir kadroya sahip bir takımda çalıştığımın farkındayım. Hatayspor, marka takımlardan biridir. Takım, birbirini tanıyan futbolculardan kurulu. Alayaspor’da çalışırken, tesadüfen Hatayspor ile finali oynadık, biz kazandık. Geçen sezon da Gazişehir’i çalıştırırken, yine finali Hatayspor ile oynadık ve penaltı atışları ile biz galip geldik ve şampiyon olduk, Süper Lig’e çıktık. Şimdi de sıra Hatayspor’da.
Burada bana, ‘Borcunu öde’ hoca diyorlar. Biz de Hatayspor’u şampiyon yapmaya geldik. Takımımızı, ligi çok iyi tanıyorum. 12 final maçımıza da kazanma arzusuyla çıkacağız ve ligi de Süper Lig’e yükselmiş olarak bitireceğiz.”   -Cemil Yıldız-