Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amasya ve Hatay’daki Öğrenciler Arasında Kardeşlik Mektubu

Amasya’nın Merzifon ilçesinde bulunan

Amasya’nın Merzifon ilçesinde bulunan TOKİ Kara Mustafa Paşa Ortaokulu öğrencileri ile Hatay’ın Antakya ilçesindeki İnönü İlkokulu öğrencileri arasında duygusal bir etkileşim yaşandı. İki farklı şehirdeki öğrenciler, kardeşlik mektubu uygulamasıyla birbirleriyle iletişime geçerek gönül köprüsü kurdu.

Amasya’dan gönderilen mektuplara ve hediye kitaplara İnönü İlkokulu öğrencileri, aynı samimiyetle cevap verdi. Amasyalı öğrenciler, Antakya’daki mektup arkadaşlarının yaşadıkları zorluklara karşı destek olmak istediklerini ifade ederken, yeni arkadaşlıklar kurmak istediklerini belirttiler. İnönü İlkokulu öğrencileri de bu samimi iletişimi karşılıksız bırakmadı ve Amasyalı öğrencilere teşekkür mektubu hazırladılar.

Kardeşlik mektupları sadece öğrenciler arasında yeni dostlukların filizlenmesine değil, aynı zamanda okullar arasında da sevgi ve dayanışma bağlarının güçlenmesine vesile oldu. Mektuplarla iletilen duygular, öğrencilerin birbirlerinin hayatlarına dokunarak daha anlayışlı ve empatik bireyler olmalarını sağladı. – İLYAS Yiğit-