Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Hataylılar, TBMM’de Hatay’ın Geleceğini Konuştu

Ankara Hataylılar Derneği (AHD),

Ankara Hataylılar Derneği (AHD), başkanı Hasan Barazi, başkan yardımcısı Mustafa Kanatlı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret etti. Ziyaret sırasında Hatay milletvekillerinin makamlarında ağırlanan dernek heyeti, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler sundu.
AHD Başkanı Hasan Barazi, ziyaretin amacını açıklayarak, Ankara’daki Hataylıları bir çatı altında toplamak, onların sorunlarına çözüm üretmek ve Hatay’ın daha hızlı kalkınmasını sağlamak için mücadele etmek olduğunu ifade etti. Barazi, “Ankara’daki Hataylılar yalnız değildir; dernek kapılarımız her zaman açıktır,” dedi.

Barazi, dernek olarak siyasi partilerden bağımsız hareket ettiklerini ve tüm milletvekillerini ziyaret ederek hem dernek faaliyetlerini hem de projelerini paylaşma niyetinde olduklarını vurguladı. “Derneğimizin siyasi partilerle ve siyasi işlerle hiçbir alakası yoktur. Hatay’ın kalkınması için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor,” şeklinde konuştu.
AHD Başkanı, “Hatay ve Hatay halkı için hiçbir çabayı esirgemeyeceğiz. Ziyaretlerimiz devam edecek ve sıkılmadık el bırakmayacağız. Bizler dernek olarak üzerimize düşeni yerine getirmek için gayret göstereceğiz,” dedi.


Ziyaret sırasında Hatay milletvekillerine, meclisin yoğun temposuna rağmen kendilerini makamlarında kabul ettikleri için teşekkür eden Barazi, Hatay için ortak hareket etmenin önemine değindi.