Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anne Adaylarına Güvenli ve Bilinçli Gebelik İçin Ücretsiz Eğitim

Defne Devlet Hastanesi’nde başlatılan Gebe Okulu, deneyimli sağlık personeliyle anne adaylarına güvenli bir gebelik süreci sunmayı hedefliyor.

Defne Devlet Hastanesi’nde başlatılan

Defne Devlet Hastanesi, Temmuz ayından itibaren 35 yıllık deneyime sahip uzman ebe İzdihar Dikkaya öncülüğünde anne adaylarına yönelik Gebe Okulu hizmetini sunmaya başladı. Her ay kayıt yaptıran anne adaylarına bireysel ve grup eğitimlerinin yanı sıra, isteyenler için eşli eğitimler de ücretsiz olarak veriliyor.

Gebe okulu’nda doğum öncesi ve sonrası eğitim

Defne Devlet Hastanesi Gebe Okulu, anne adaylarına gebelik sürecinde karşılaşabilecekleri zorluklara karşı bilinçli bir yaklaşım kazandırmayı hedefliyor. Program kapsamında doğum korkusunun yenilmesi ve sağlıklı bir doğum süreci sağlanması için kapsamlı eğitimler sunuluyor. Bu eğitimlerde gebelik fizyolojisi, doğum süreci, doğum sonrası anne-bebek bakımı ve emzirme gibi konular ele alınıyor.


Güvenli ve bilinçli bir gebelik süreci

Haftanın her günü kayıt imkanı sunulan Gebe Okulu’nda, anne adaylarına bilinçli bir gebelik süreci geçirmeleri adına destek sağlanıyor. Uzman ebe İzdihar Dikkaya’nın tecrübeleri doğrultusunda verilen bu eğitimler, anne adaylarının hamilelik boyunca kendilerini daha güvende hissetmelerini ve doğuma daha hazırlıklı olmalarını amaçlıyor.