Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya Belediye Başkanı’ndan 23 Nisan Mesajı

Antakya Belediye Başkanı İbrahim

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Yapar, mesajında Türk milletinin kurtuluş mücadelesini yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bağımsızlığa giden yolda rehber olduğunu belirtti. Önderleri Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesiyle açtığı Millet Meclisi’nin, ülkeyi Cumhuriyete taşıyan önemli bir kurum olduğunu vurguladı.
Çocukların, Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkarak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacaklarına, aklın ve bilimin rehberliğinde büyük başarılar elde ederek aydınlık yarınların mimarları olacaklarına inancının sonsuz olduğunu ifade eden Başkan Yapar, mesajını şu sözlerle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk meclis başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Millî Mücadele’de emeği geçmiş olan kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” – Yusuf Cemil Karaçay-