TOKİ konutları Şehit Polis Metin Sürer Parkı isim tabelasında yaşanan bozulmalar nedeniyle sık sık eleştiriye neden olan kısımlar Antakya Belediyesi tarafından tamir edildi ve Şehidin ‘yaşam hikayesinin’ olduğu alan yeniden düzenlendi. Duruma işaret eden ve yapılanlar için teşekkür eden bir vatandaş, bundan sonrası için oldukça net konuştu:
“Belediyemiz gelmiş yapmış ve yenilenen haliyle de yeniden hizmete sokmuş. Ama birilerinin sürekli kırdığı, bozduğu yerler için belediyeyi suçlamak yerine, kendimize bakmamız gerekiyor ve vatandaş olarak, kamuya hizmet için yapılan bu alanları gözümüz gibi korumamız gerekiyor. Birileri zarar veriyorsa da, uyarmamız ve hatta şikayet etmekten çekinmemiz gerekiyor. Aksi halde bu iş böyle sürüp gider.”
Şehidin özgeçmiş kısmının yapıldığını söyleyen vatandaşlar, isim tabelasının gece de görünmesi için konan ışıklandırmanın uzun zamandır bozuk olduğuna işaret ederek, bu kısımların da yapılmasını istediler.
Tamer Yazar