Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya Çevre Koruma Derneği kayıplarını andı

Antakya Çevre Koruma Derneği,

Antakya Çevre Koruma Derneği, 6 Şubat tarihinde Antakya Kent Ormanı’nda gerçekleştirdiği anma etkinliğiyle, geçmişte derneğe büyük katkı sağlamış olan üyelerini fidan dikerek andı.
Etkinlik kapsamında, derneğin yönetim kurulu üyesi Derhan Daraoğlu ve yönetim kurulu yedek üyesi Hasan Okay’ın adlarına, fidan dikim töreni düzenlendi. Bu anlamlı etkinlik, kaybettikleri değerleri yaşatmanın ve doğaya olan duyarlılıklarını göstermenin bir ifadesi olarak düzenlendi.

Antakya Çevre Koruma Derneği tarafından etkinliğe dair yapılan açıklamada “Antakya Çevre Koruma Derneği olarak 6 Şubat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz 6 Şubat Kent ormanında diktiğimiz fidanlara derneğimizin çok değerli yönetim kurulu üyesi Derhan Daraoğlu ve yönetim kurulu yedek üyemiz Hasan Okay in adlarını verdik. Gidenlerin ardından, hayatı yeniden yeşertmek, umudu diri tutmak ve bizi mahzun bırakanlara inat toprağa kök salmak adına kaybettiğimiz değerlerimizin adlarını verdik. Yıllarca basın emekçisi olan ve derneğinize büyük destek veren Hasan Okay ve yönetim kurulu üyemiz Derhan Daraoglu’ nu saygı ve rahmetle her zaman anacagiz. Ruhları şad olsun. Sizleri asla unutmayacağız..” ifadeleri yer aldı. (İlyas Yiğit)