Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya CHP Kadınlar kongresinde başkan değişmedi

CHP Antakya İlçe Kadınlar

CHP Antakya İlçe Kadınlar Kolu kongresi 21 Haziran Cuma günü gerçekleştirildi ve Şükran Koçak yeniden başkan seçildi. Kongrenin divan başkanlığını partinin eski kadın milletvekili Suzan Şahin yaptı.

Kongreye Katılım

Kongreye birçok önemli isim katıldı:

**CHP İlçe Başkanı:** Ümit Kutlu

**Meclis Üyesi:** Özge Çiçek

**Defne Belediye Başkan Aday Adayı:** Nidal Özdemir

**İl Kadın Kolları Başkanı:** Fedva Çekmecelioğlu

**Defne İlçe Kadın Kolları Başkanı:** Aylin Kaya

**İlçe Ana Kademe Yöneticisi:** Pelin Bulgurcu

Diğer partili kadınlar

Şükran Koçak’ın Konuşması

Ocak ayında atama ile geldiği CHP Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden seçilen Şükran Koçak, gösterilen teveccühe teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin 100. yılında ve siyasetin bu kadar kirlendiği bir dönemde siyasette olmak çok zor olsa da, ben ve ekibim partimizin neferi ve emekçisi olmaya devam edeceğiz. Geleceği kadınlar tayin edecek.”

Ümit Kutlu’nun Açıklaması

CHP İlçe Başkanı Ümit Kutlu, kongreyle ilgili yaptığı paylaşımda, “CHP Antakya Kadın Kolları olağan kongremizi gerçekleştirdik. Yapılan kongrede yıllardır verdiği mücadeleyle Antakya’mızda büyük emekler sarf eden ve güven tazeleyen değerli ablam Şükran Koçak ve yönetimini ve seçilen il delegelerimizi kutluyorum. CHP iktidarı kadınların emeğiyle gelecek,” dedi.

Kongrenin Önemi

Bu kongre, CHP Antakya İlçe Kadınlar Kolu için önemli bir dönemeç niteliği taşıyor. Kadınların siyasetteki etkin rolünün vurgulandığı kongrede, Şükran Koçak’ın yeniden başkan seçilmesi, kadınların siyasi arenadaki kararlılığını ve katkılarını bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP’nin yerel teşkilatındaki bu tür kongreler, partinin kadın üyelerinin dayanışmasını ve politik süreçlere olan katkılarını artırma açısından büyük önem taşıyor. Şükran Koçak’ın liderliğinde Antakya CHP Kadınlar Kolu, gelecekte de aktif çalışmalarına devam edecek. – Yusuf Cemil Karaçay-