Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya Medeniyetler Korosu sahne aldı

Hatay’ın ana vatana katılışının

Hatay’ın ana vatana katılışının 85. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, üç semavi din ve 6 mezhepten kişilerin bir araya gelerek oluşturduğu Antakya Medeniyetler Korosu sahne aldı.
Hatay Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Antakya ilçesinde bulunan EXPO Kisecik Amfi Alanında gerçekleştirilen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Şef Yılmaz Özfırat yönetimindeki koroyu dinleyen vatandaşlar, seslendirilen şarkılara eşlik ederken zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremin saati de sahneye yansıtılarak, depremzedelere duyulan saygı ve anma vurgulandı. Bu anlamlı anlar, vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.
Konserde ayrıca Hatay Ortaokul öğrencilerinden oluşan Yeniden Doğuş Korosu da şarkılarını seslendirdi. Etkinliğe Vali Mustafa Masatlı, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.  -Meriç Demiray-