Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya’da Ormanda Bulunan Ceset Olayında 6 Kişi Tutuklandı

Hatay’ın Antakya ilçesinde kaybolduktan

Hatay’ın Antakya ilçesinde kaybolduktan 3 hafta sonra ormanda cesedi bulunan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir’in ölümüne ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Hatay Valiliği’nin açıklamasına göre, ‘tasarlayarak kasten adam öldürme’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Meryem Özdemir, cinayeti itiraf eden kayınbiraderi Mehmet Genç, kardeşi M.G., kuzeni H.G., annesi H.G. ve babası İ.G. tutuklandı. Amca Y.G. ve kuzeni S.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu olay haftalarca Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olmuş ve milyonların dikkatini çekmişti. Şimdi çözümlenen cinayette itiraf geldi ve Üç çocuk babası Özdemir’in kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

İntihar süsü vermişlerdi

Müge Anlı, “Arabasının 750 metre uzağında bir çalılığın dibinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Allah rahmet eylesin. Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir’i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar. Belli ki bir veda mektubu yazmışlar. O veda mektubunu da arabanın içindeki Tevrat’ın içine koymuşlar” ifadeleriyle olaya intihar süsü verildiğine dikkat çekmişti.