Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya’da yeni açılan okulda skandal görüntü

Antakya’da yapımı henüz 1 ay önce tamamlanan bir okulun basketbol

Antakya’da yapımı henüz 1 ay önce tamamlanan bir okulun basketbol sahası çöktü, pota da devrildi. Antakya Ürgen Paşa Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Ali Kavak’ın yaptırdığı ve 15 gün önce öğrenime açılan Belma-Ali Kavak Anadolu Lisesi bahçesine yaptırılan basketbol sahası, henüz 1 ay bile geçmeden son yağışlarla birlikte tamamen çöktü. Betonları kısmen parçalanarak toprağa ve çamura karışan basketbol sahasının demir potası da devrildi.

Sorunu gündeme taşıyan Defne Halk Meclisi Başkanı, eğitimci Hizam Hasırcı, okulun henüz 1 aylık olmasına rağmen basketbol sahası zemininin çökmesine anlam veremediklerini kaydetti ve okulda ısıtma sorunu yaşandığını hatırlatarak şöyle devam etti:

“Bu okulumuz henüz 1 ay önce eğitime başladı. Okulda inşaat elektriği var. Ancak okulda elektronik eşyalar çalışmıyor, kaloriferler yanmıyor. Dolayısıyla yüzlerce öğrenci ile öğretmenler soğukta ders yapmak zorunda kalıyor. Bu çok önemli sorunun da giderilmesi gerekir.”